Rubriky
Novinky

Změna místa působení!

Změna je jediná jistota, kterou v životě máme. Nyní potkala i nás a my se s vámi o ni musíme podělit.
Na konci března opustíme naši cvičebnu. Zažily jsme tam toho s vámi plno, mnoho lekcí skupinových i individuálních, semináře, přednášky…. bylo toho hodně a máme na tuhle naši místnost jen ty nejkrásnější vzpomínky. ❤ Zároveň ale hned druhým hlasem dodáváme, že nekončíme, nýbrž se stěhujem! Nová cvičebna bude o něco menší, takže i koncept lekcí se změní, ale my jsme pořád my! Její další drobnou “nevýhodou” bude, že abyste se do cvičebny dostali musíte projít skrze záludný krámek plný špičkového psího vybavení. Jinými slovy: naše spolupráce s Věrkou z 4dox stále pokračuje a od dubna nás najdete na adrese Zborovská 16 v Brně -Žabovřeskách. Tedy na stejném místě, jako obchůdek U Tiffany, kde seženete ty skvělý postroje, obojky, pamlskovníky, nebo cool pejskařskej vohoz.
JustDog je zkrátka živý projekt, nic neděláme 2x stejně, navazujeme jednorázové i trvalé spolupráce s trenéry, cvičíme v halách, vevnitř, na cvičácích, nebo na punk venku v parku… zkrátka se nenudíme.
Do konce března nás najdete ještě na ulici Kunzova, o dalších vypsaných lekcích ať už v nové cvičebně, nebo kdekoliv jinde vás budeme informovat na našem FB, IG a webu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *